home product promotie >  doelgroep presentaties

DOELGROEP PRESENTATIES

Terug 
naar Product Promotie

Sales Training
Een belangrijke schakel in de verkoop van producten aan consumenten is de verkoper in de winkel. Karin Promotions verzorgt sales trainingen die de verkopers bij blijven. De USP's van de apparatuur worden overgebracht. Na de trainingen kunnen verkopers het product beter positioneren t.o.v. overige aanbieders in de markt. Wat blijft niet beter hangen dan wanneer je zelf goede resultaten hebt gehad met een apparaat. Zelf koken en bakken kan onderdeel uitmaken van een salestraining.

Perspresentaties
Bij de promotie van producten is de perspresentatie een onderdeel om de producten bij het grote publiek onder de aandacht te brengen. Journalisten kijken op hun eigen manier naar het aangebodene en willen een bijdrage voor een goed artikel. Karin Promotions heeft ruime ervaring in het verzorgen van kooksessies zowel met als voor de pers. Tijdens deze sessies wordt voor een goede sfeer gezorgd met passende gerechten en een duidelijk verhaal over het te presenteren apparaat.

Dealershow
De presentatie van ( nieuwe)producten tijdens dealershows of beurzen geeft de fabrikant de gelegenheid om in een goede sfeer zijn lange termijn plannen en product line up te laten zien.Karin Promotions helpt door het product tijdens de show te gebruiken en er uitleg over te geven aan winkeliers of distributeurs.  Hiermee wordt het complete apparaat niet alleen getoond maar wordt ook door een gedegen verkoopverhaal duidelijk gemaakt hoe winkeliers dit aan consumenten kunnen verkopen. 

Recepten
Voor advertenties of perspresentaties is het soms handig een beproefd recept toe te voegen. Op verzoek kan Karin Promotions recepten creŽren die gebruikt kunnen worden in de  media.